KAZÁNOK ÉS KANDALLÓK VÉGKIÁRUSÍTÁSA
KAZÁN ÉS KANDALLÓ AKCIÓ


Minden kazán és kandalló gyári, teljesen új, sérülésmentes, bontatlan csomagolású (ha használt, akkor az külön feltüntetésre kerül). Az összes kazán és kandalló raktáron van, azonnal átvehető és elvihető telephelyünkről.

A kazánok és kandallók árai jóval a tényleges piaci ár alatt vannak, ezért nagy irántuk az érdeklődés. Emiatt mielőtt elindulna értük, kérjük érdeklődjön az aktuális raktárkészletről telefonon:
06 30/30-80-234 vagy
06 70/21-00-805 vagy
06 70/52-00-535 vagy
06 20/466-95-95 vagy
06 20/9-644-744, a kellemetlenségek elkerülése végett. A készlet folyamatosan csökken. Az eladott kazánok és kandallók azonnal lekerülnek az oldalunkról.
Címünk: GlobalStone Magyarország Kft., 2071 Páty, Erkel u. 24. Nyitvatartás: H-P 8-17, szombat 9-13.

 

AKCIÓS KAZÁNOK ÉS KANDALLÓK LISTÁJA FOTÓ LISTAÁR
FT
AKCIÓS ELADÁSI
ÁR FT
BIODOM-27 PELLETKAZÁN, min. 8 kW, max. 30,6 kW teljesítményű eladó. Automata begyújtás, automata leállás, automata teljesítményszabályzás 8 kW és 30,6 kW között. 96 % hatásfok. 200 kg pellettartály az árban, ami 1 hétre elég pelletet tárol. Robosztus kialakítás, egyszerű működési mód, panelszerűen cserélhető alkatrészek. A kazán 1 fűtési szezont volt használva, nagyobb kazánra való cserélés miatt lett beszámítva. Kifogástalan, újszerű állapotban, hiba és probléma mentesen működik. Fél év garanciával.   1.199.000 Ft 999.000 Ft
PELLET GRILL KERTI TŰZHELY
A készülék egy fapellettel üzemelő kis méretű „tűzhely”, melynek kis súlya, mobilitása, könnyű kezelhetősége és magas hatékonysága széles körű felhasználási lehetőséget biztosít. Felhasználható: kerti, tábori grillezések, szabadtéri sütés-főzés alkalmával. Különböző, könnyedén átszerelhető kiegészítők segítségével lehetőségünk van bogrács, grillrács rögzítésére, illetve tárcsás grillezésre. A beépített, akkumulátorról működő ventillátor biztosítja az égéshez szükséges, mindig megfelelő mennyiségű huzatot. A levegő mennyisége a kinyitható ajtóval és az arra felszerelt ventillátor segítségével szabályozható. Nincs többé füst, nincs többé odaégett vagy át nem sült hús, nincs többé begyulladni, égni vagy izzani nem akaró faszén vagy fa, nincs többé nagy lánggal égő tűz. Könnyedén szabályozható égés, a megfelelő mennyiségű és gyorsaságú levegőadagolás segítségével, amelyet a ventillátor biztosít.
(A képen látható tárcsa nem alaptartozék, külön megvásárolható kiegészítő. Alaptartozék az akkumulátor és a hozzá való hálózati töltő. 1 feltöltéssel kb. 24 órán keresztül működik a ventillátor.)


79.990 Ft 64.990 Ft

 

 

vissza a címoldalra 
 
 
E-mail:
Jelszó:
 Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
 
Név:
E-mail:
 
 


globalstone.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérkép
ingyen honlap
Powered by honlapepito.hu