KANDALLÓK VÉGKIÁRUSÍTÁSA
KANDALLÓ AKCIÓ


Minden kandalló gyári, teljesen új, sérülésmentes, bontatlan csomagolású. Az összes kandalló raktáron van, azonnal átvehető és elvihető telephelyünkről.

A kandallók árai jóval a tényleges piaci ár alatt vannak, ezért nagy irántuk az érdeklődés. Emiatt mielőtt elindulna értük, kérjük érdeklődjön az aktuális raktárkészletről telefonon: 06 30/30-80-234 vagy 06 20/9-644-744 vagy 06 70/52-00-535, a kellemetlenségek elkerülése végett. A készlet folyamatosan csökken. Az eladott kandallók azonnal lekerülnek az oldalunkról.
Címünk: GlobalStone Magyarország Kft., 2071 Páty, Erkel u. 24. Nyitvatartás: H-P 8-17, szombat 9-13.

AKCIÓS KANDALLÓK LISTÁJA FOTÓ LISTAÁR
FT
AKCIÓS ELADÁSI
ÁR FT
PELLET GRILL KERTI TŰZHELY
A készülék egy fapellettel üzemelő kis méretű „tűzhely”, melynek kis súlya, mobilitása, könnyű kezelhetősége és magas hatékonysága széles körű felhasználási lehetőséget biztosít. Felhasználható: kerti, tábori grillezések, szabadtéri sütés-főzés alkalmával. Különböző, könnyedén átszerelhető kiegészítők segítségével lehetőségünk van bogrács, grillrács rögzítésére, illetve tárcsás grillezésre. A beépített, akkumulátorról működő ventillátor biztosítja az égéshez szükséges, mindig megfelelő mennyiségű huzatot. A levegő mennyisége a kinyitható ajtóval és az arra felszerelt ventillátor segítségével szabályozható. Nincs többé füst, nincs többé odaégett vagy át nem sült hús, nincs többé begyulladni, égni vagy izzani nem akaró faszén vagy fa, nincs többé nagy lánggal égő tűz. Könnyedén szabályozható égés, a megfelelő mennyiségű és gyorsaságú levegőadagolás segítségével, amelyet a ventillátor biztosít.
(A képen látható tárcsa nem alaptartozék, külön megvásárolható kiegészítő. Alaptartozék az akkumulátor és a hozzá való hálózati töltő. 1 feltöltéssel kb. 24 órán keresztül működik a ventillátor.)


79.990 Ft 69.990 Ft

 

 

vissza a címoldalra 
 
 
E-mail:
Jelszó:
 Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
 
Név:
E-mail:
 
 


globalstone.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérkép
ingyen honlap
Powered by honlapepito.hu